Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. OK
Termékek Menü

Szállítási tudnivalók

Személyes átvétel Budapesten (0 Ft)

Megrendelését a visszaigazolásunkat követően, időpont egyeztetést követően üzleteinkben személyesen is átveheti, ahol készpénzes vagy bankkártyás fizetési módra is van lehetősége.


Központi műhely – 1082 Budapest, Nap utca 29.

Nyitvatartás:

Hétfő - Csütörtök 08:00 - 16:00
Péntek 08:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap Zárva


Mammut I. Bevásárlóközpont (első emelet) – 1024 Budapest, Lövőház utca 4-6.

Nyitvatartás:

Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Vasárnap ZÁRVA


Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Csomagját az GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek, a felvételt követő munkanapon, hétköznap 8-17 óra között.  Átutalásos fizetés esetén a szállítást abban az esetben kezdjük meg, ha a vételárat a bankszámlánkon már jóváírták. Amikor a megrendelt árut átadtuk a futárszolgálatnak kézbesítésre, értesítést küldünk Önnek e-mailben.

Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, a GLS a csomagja érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, illetve a címzettel telefonon egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. A futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a GLS a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a helyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadunk el!

A szállítás költségét a rendszer számolja a kosárba tett termékek súlya alapján.