Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási tudnivalók


Személyes átvétel Budapesten (0 Ft)

Megrendelését a visszaigazolásunkat követően, időpont egyeztetést követően üzleteinkben személyesen is átveheti, ahol készpénzes vagy bankkártyás fizetési módra is van lehetősége.

NYITVATARTÁS:


Központi műhely – 1082 Budapest, Nap utca 29.

  Hétfő-Csütörtök   8.00-16.00
  Péntek   8.00-15.00
  Szombat-Vasárnap   Zárva

 

Mammut I. Bevásárlóközpont (1. emelet) – 1024 Budapest, Lövőház utca 4-6.

  Hétfő-Szombat   10.00-21.00
  Vasárnap   Zárva


 

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal
 

Csomagját az GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek, a felvételt követő munkanapon, hétköznap 8-17 óra között.  Átutalásos fizetés esetén a szállítást abban az esetben kezdjük meg, ha a vételárat a bankszámlánkon már jóváírták. Amikor a megrendelt árut átadtuk a futárszolgálatnak kézbesítésre, értesítést küldünk Önnek e-mailben.

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

Csomagját az MPL futárszolgálattal házhoz, csomagautomatába és "postán maradó" csomagként is megrendelheti. A szállítási idő megrendeléstől számított 5-10 munkanapot vesz igénybe.

 

Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, mindkét futárszolgálat a csomagja érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, illetve a címzettel telefonon egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. A futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a helyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és a termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem fogadunk el!

A szállítás költségét a rendszer számolja a kosárba tett termékek súlya alapján.